The Story of me

4 jaar terug leerde ik een fantastische kerel kennen die tot op heden op één of andere manier nog steeds de energie vindt om met mij samen te leven. Ben Boury, mijn hardwerkende ambitieuze vriend, die mij toen meteen met de neus op de feiten drukte dat hij geen overvloed aan vrije tijd heeft naast de vele projecten waar hij mee bezig is. DUS zocht ik mij een hobby om de kalme avonden op te vullen. Ik had mezelf beloofd dat dit gewoon een hobby zou worden. Geen huwelijksreportages of klassieke portretjes maar kennis opdoen om mijn reisfotografie naar een hoger niveau te tillen! Na enkele modules was ik al snel mijn hart verloren in het fotograferen van mensen en zo fotografeerde ik in 2018 ook mijn eerste huwelijk als fotografe in bijberoep. Al snel daarna begon ik te experimenten met vriendinnen en kennissen, hadden verloofden hun weg naar mij gevonden en kreeg mijn interesse voor fotografie de bovenhand.

Van hobby naar full-time beroep

En ik maakte niet van 1 hobby mijn beroep maar voegde er ook mijn brede kennis van Social Media aan toe. Wanneer ik niet op locatie ben om een huwelijk, event of reportage te shooten, fotografeer ik bij retailers en KMO's de producten en|of diensten en help ik hen met het inplannen van hun Social Media op maandelijkse basis.

Had je mij er graag bij op jouw belangrijke gebeurtenis of werk je liever op maandelijkse basis samen aan jouw Social Media?

​Vul het contactformulier in en dan plannen we een gezellig babbel in onder een kopje koffie of een wijntje.

Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

Groetjes,

Jpo x


“When I get my hands on you
gonna make you carry me
When I get my hands on you
gonna make you marry me”